OM OSS

Vi städar hem, kontor, fastigheter och utför även trädgårdstjänster.


Vi är ett ungt företag som arbetar aktivt med kundnöjdhet och kvalitetsäkrar varje utfört arbete. Vi på onap fokuserar på hållbarhet och miljö påverkan.

Vi på onap fokuserar på alltid att skapa bättre förutsättningar för privatkunder samt företagskunder. Både inom deras yrkesliv och privatliv. Att komma till ett nystädat hem eller företag som doftar rent och fräscht ger en lyxigare känsla i vardag.

När du väljer onap får du trygg och säker service. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och kunder som är mycket nöjda.

onap erbjuder återkommande städning, storstädning, fönsterputsning, trädgårdstjänster samt kontorsstädning. Vi ser till att utföra en städning som passar ditt hem och ditt företag.


Vi tänker på hållbarhet!


Miljövänliga städmaterial och desinficering Rengöring med klass!
Hållbarhet och miljömedvetenhet är viktig för oss på onap. Alla våra produkter är certifierad med EU: s miljömärke för att garantera minimal miljöpåverkan.  Med oss på onap kan du vara säker på att vi använder miljövänliga produkter när vi städar. Det är vad onap kallar städning med klass!


Över 5 års kombinerad erfarenhet och expertis


Med över 5 års erfarenhet inom städning är vi den rätta valet för er, både företagskunder och privatkunder. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!